I disse tilfælde må du selv tilslutte opvaskemaskinen

Kan man selv tilslutte opvaskemaskinen?

At tilslutte en opvaskemaskine kræver ikke, at du er uddannet elektriker eller el-installatør. Det er nemlig ganske nemt at gøre arbejdet selv. Hvis din opvaskemaskine får strøm gennem en almindelig stikkontakt, og hvis vandet til opvaskemaskine tilsluttes via stophanen, altså håndtaget som lukker for vandet, må du gerne selv montere din opvaskemaskine.

Ved selv at montere opvaskemaskinen kan du spare udgiften til en elektriker. I nogle tilfælde er det dog ikke muligt selv at installere opvaskemaskinen. Hvis installationen af opvaskemaskinen kræver, at der ændres på elinstallationer, er det nødvendigt at tage kontakt til en elektriker, dette kan f.eks. være, hvis der mangler jordstik. Bor du i Brøndby, København eller omegn er Trebbien Electric et godt bud, hvis du mangler en dygtig elektriker.

Elektrikeren kan enten rådgive dig, eller hvis det er nødvendigt, tilslutte opvaskemaskinen for dig. Med hjælp fra en professionel elektriker, sikrer du dig, at opvaskemaskinen tilsluttes korrekt. Er det første gang, at du skal installere en opvaskemaskine, er det en god idé at rådføre dig med en elektriker.