Hvilken bogføringsprogram skal du vælge?

Der findes mange forskellige bogføringsprogrammer, både programmer du skal betale for, men det kan også lade sig gøre at finde gratis bogføringsprogrammer. Alt efter hvor stor din virksomhed er kan det være forskelligt hvor mange funktioner du har brug for, og hvis dit firma vokser sig meget stort, kan det blive nødvendigt at få et bogføringsprogram der er skræddersyet til lige netop dit firma, som eksempelvis MQ Revision tilbyder.

Du skal gøre op med dig selv om du vil betale eller du vil have et gratis program. Der er selvfølgelig nogle fordele og ulemper ved begge dele. Hvis din virksomhed ikke har behov for alt for mange funktioner kan et gratis program matche fint, men skal i bruge lidt flere funktioner, skal i nok vælge et af de programmer i betaler for. Det vil stadig være billigere end at ansætte en bogholder.  

Du skal sikre dig at sikkerheden er i top hos dit bogføringsprogram, da du jo indtaster mange data omkring din virksomhed. Samtidig kan det være godt med et bogføringsprogram hvor der ydes support så du kan lære det at kende, eller hvis der skulle være fejl.